Σχέδια Στελέχωσης

Επιχειρήσεων

Ανθρώπινο δυναμικό: Η πιο σημαντική σας επένδυση.

Οι υπάλληλοί σας είναι ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία της επιχείρησης σας. Ωστόσο, πολύ συχνά, οι οργανισμοί δυσκολεύονται να διαχειριστούν τους ανθρώπινους πόρους τους και να σχεδιάσουν το μέλλον.

Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με έρευνα της Society for Human Resource Management, το 43% των επαγγελματιών του τομέα Ανθρώπινου Δυναμικού δηλώνουν ότι το ανθρώπινο κεφάλαιο αποτελεί τη μεγαλύτερη “επενδυτική πρόκληση” για τους εργοδότες.

Μαστιζόμενες από τον κύκλο εργασιών, τα κενά δεξιοτήτων, την υπεραπασχόληση, τη χαμηλή παραγωγικότητα και το διαρκώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό τοπίο, δεν είναι περίεργο που οι επιχειρήσεις πασχίζουν να συμβαδίσουν. Οι έμπειροι επαγγελματίες μας στην GrowSmart Solutions μπορούν να σας βοηθήσουν να μετριάσετε αυτά τα ζητήματα με ένα στρατηγικό σχέδιο στελέχωσης.

Το πρώτο βήμα για τη δημιουργία ενός στρατηγικού σχεδίου στελέχωσης είναι ο προσδιορισμός των αναγκών της εταιρείας σας τώρα και στο μέλλον: Ποιος είναι ο τρέχων προϋπολογισμός σας; Πόσους υπαλλήλους έχετε; Πόσους χρειάζεστε; Τι είδους δεξιότητες πρέπει να διαθέτουν; Πότε θα τους χρειαστείτε; Θα εργάζονται με μερική ή πλήρη απασχόληση; Ποιες είναι οι αρμοδιότητές τους και πόσο καιρό θα απασχολούνται μαζί σας; Η απάντηση σε αυτές τις ερωτήσεις θα βοηθήσει την ομάδα μας να ξεκινήσει το νέο σας σχέδιο.

Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε ένα σχέδιο στελέχωσης που τοποθετεί τους σωστούς ανθρώπους στη σωστή θέση τη σωστή στιγμή.

3 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΜΑΣ

01

Είμαστε ένα one-stop shop.

Προσφέρουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες Προσωπικής & Επαγγελματικής ανάπτυξης, εξειδικευμένη νομική υποστήριξη για επιχειρήσεις, μάρκετινγκ και branding. Μπορούμε να δημιουργήσουμε μια προσαρμοσμένη λύση για εσάς, ανεξάρτητα από τις ανάγκες ή τους στόχους σας.

02

Εστιάζουμε στην ανάπτυξη.

Αυτό σημαίνει την ανάπτυξη των πελατών μας καθώς και τη δική μας. Πιστεύουμε ότι το κλειδί της επιτυχίας για κάθε επιχείρησή είναι η κοινή επιτυχία. Αν πετύχετε εσείς, θα πετύχουμε και εμείς.

03

Είμαστε προσιτοί και αποτελεσματικοί.

Προσφέρουμε κορυφαίες υπηρεσίες σε ένα ευρύ φάσμα τιμών, έτσι ώστε είτε θέλετε να ξεκινήσετε από κάτι μικρό είτε να προχωρήσετε σε κάτι μεγαλύτερο, έχουμε τις επιλογές που θα σας εξυπηρετήσουν.

1
dot
Two mature businessmen using a digital tablet together during a meeting
Πώς λειτουργούμε;

Αναλαμβάνουμε κάθε πρόκληση ως μια ευκαιρία να αποκτήσουμε τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρίες.

Οι τρεις βασικές μας αρχές:

Προσαρμογή:

Προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες σας. Κάθε πελάτης είναι διαφορετικός, οπότε και οι λύσεις μας θα είναι το ίδιο!

Διαφάνεια:

Είμαστε ανοιχτοί και ειλικρινείς σε κάθε στάδιο της συνεργασίας μας, παρέχοντας υποστήριξη και σαφήνεια.

Αποτελέσματικότητα:

Εστιάζουμε στα αποτελέσματα που έχουν σημασία για εσάς. Στόχος μας είναι πάντα να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους στόχους σας.

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε με τις ερωτήσεις και τις ανησυχίες σας. Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα για να μας στείλετε ένα email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό!