Οι υπηρεσίες μας

Eξασφαλίζουμε ότι είστε έτοιμοι για οτιδήποτε έρθει στο δρόμο σας.

Στην GrowSmart Solutions, πιστεύουμε σε εσάς. Πιστεύουμε ότι όταν αισθάνεστε δυνατοί, μπορείτε να κάνετε τα πάντα. Γι’ αυτό έχουμε θέσει ως αποστολή μας να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας, παρέχοντάς σας τα εργαλεία που χρειάζεστε για να πετύχετε.

Είτε θέλετε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας, είτε να βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή, είτε και τα δύο, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Θα συνεργαστούμε μαζί σας για να αναπτύξουμε ένα σχέδιο προσαρμοσμένο στις συγκεκριμένες ανάγκες και τους στόχους σας, και στη συνέχεια θα πορευτούμε μαζί σας καθώς θα τους πετυχαίνετε.

Καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, διατηρούμε συνεχή επικοινωνία μαζί σας μέσω ενημερώσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφωνικών κλήσεων και προσωπικών συναντήσεων. Αυτό διασφαλίζει ότι είστε πλήρως ενημερωμένοι για κάθε στάδιο της συμβουλευτικής μας διαδικασίας και έχετε την ευκαιρία να παρέχετε ανατροφοδότηση.

Ποτέ δεν είναι πολύ νωρίς ή αργά για να ξεκινήσετε να συνεργάζεστε με την ομάδα μας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να δείτε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε!

Υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες μας έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας. Θα συνεργαστούμε μαζί σας για να καθορίσουμε τον καλύτερο τρόπο για να σας βοηθήσουμε.

dot
Two mature businessmen using a digital tablet together during a meeting
Πώς λειτουργούμε;

Αναλαμβάνουμε κάθε πρόκληση ως μια ευκαιρία να αποκτήσουμε τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρίες.

Οι τρεις βασικές μας αρχές:

Προσαρμογή:

Προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες σας. Κάθε πελάτης είναι διαφορετικός, οπότε και οι λύσεις μας θα είναι το ίδιο!

Διαφάνεια:

Είμαστε ανοιχτοί και ειλικρινείς σε κάθε στάδιο της συνεργασίας μας, παρέχοντας υποστήριξη και σαφήνεια.

Αποτελέσματικότητα:

Εστιάζουμε στα αποτελέσματα που έχουν σημασία για εσάς. Στόχος μας είναι πάντα να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους στόχους σας.

Δείτε τι λένε οι πελάτες μας!

Είμαστε υπερήφανοι για το γεγονός ότι ζητάμε ανατροφοδότηση από κάθε πελάτη. Είναι μέρος της φιλοσοφίας μας για συνεχή βελτίωση. Δείτε τι έχουν να πουν!

Πολύ ενδιαφέρον και βοηθητικό το σεμινάριο για τα προσωπικά δεδομένα. Ιλιάνα μου σε ευχαριστώ. Έμαθα πάρα πολλά τα οποία σίγουρα θα βοηθήσουν την επιχείρηση μου. You are the best. Highly recommended.

Screenshot 20220320 012810 Facebook
Ήβη Φλεβοτομά Ιδιοκτήτρια Ινστιτούτου Αισθητικής

Theofilos is an outstanding professional. I know him since 2017. He has worked with me on various projects for my businesses in Asia, and he always goes above and beyond to ensure we are happy with the end product. Theofilos is also a great person to work with, because he offers constructive criticism as well as praise when it’s due. I would definitely recommend him to anyone seeking a true professional to work with!

king kaung
Simon Kaung Business Owner

Βρήκα αρκετά ενημερωτικό και χρήσιμο το σεμινάριο "Ο ΓΚΠΔ στις επιχειρήσεις" που παρουσίασε η Ιλιάνα Κέλη.

Screenshot 20220320 174525 Viber
Γεωργία Γεωργίου Ιδιοκτήτρια MeYeOPTIX

Έχω συνεργαστεί με τον Θεόφιλο Γεωργίου σε διάφορα έργα, όπως μάρκετινγκ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, branding και σχεδιασμό ιστοσελίδων. Ο Θεόφιλος είναι ένα πολύ δημιουργικό και ταλαντούχο άτομο. Είναι εξαιρετικά συνεργάσιμος, εξυπηρετικός και ενημερωμένος. Η δουλειά του είναι πάντα κατατοπιστική και καλά οργανωμένη. Κάνει τα πάντα για να διασφαλίσει ότι θα πάρετε αυτό που χρειάζεστε. Θα τον συνιστούσα ανεπιφύλακτα για οποιοδήποτε έργο.

255793500 129271499480893 6983035778039331931 n
Μαρίνα Χαντίτ Σχολική/Εκπαιδευτική Ψυχολόγος

Είμαι πλήρως ικανοποιημένος από τις γνώσεις που έλαβα από το σεμινάριο για το GDPR. Η Ιλιάνα είναι αξιόλογη εκπαιδεύτρια.

273784968 3250269725192826 3824522080573903954 n
Χρήστος Γεωργίου Ιδιωτικός Υπάλληλος

    Επικοινωνήστε Μαζί Μας

    Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε με τις ερωτήσεις και τις ανησυχίες σας. Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα για να μας στείλετε ένα email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό!