Συμβουλευτική

Προσωπικής Ανάπτυξης (Life Coaching & NLP)

Όλοι έχουμε νιώσει κολλημένοι σε κάποιο σημείο της ζωής μας. Και ξέρουμε ότι το να είσαι κολλημένος δεν είναι τρόπος να ζεις.

Όλοι μας έχουμε περάσει στιγμές που νιώσαμε ότι έχουμε κολλήσει σε ένα τέλμα, ή ότι όσο σκληρά κι αν δουλεύουμε, δεν μπορούμε να προχωρήσουμε. Ξέρουμε ότι το να αισθάνεστε κολλημένοι δεν είναι ο τρόπος που θέλετε να ζείτε τη ζωή σας, και γι’ αυτό είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Καταλαβαίνουμε ότι θέλετε περισσότερα από τη ζωή και ξέρουμε πόσο σκληρά έχετε εργαστεί για να πετύχετε τους στόχους σας. Αλλά όσο σκληρά κι αν εργάζεστε, μερικές φορές νιώθετε ότι δεν φτάνετε πουθενά γρήγορα. Μπορεί να αισθάνεστε ότι όσο πιο πολύ προσπαθείτε, τόσο περισσότερα εμπόδια εμφανίζονται. Και δεν φταίτε εσείς – υπάρχουν αόρατες δυνάμεις που σας εμποδίζουν να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας.

Το Life coaching και το NLP έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να απελευθερωθείτε από τις περιοριστικές πεποιθήσεις που σας εμποδίζουν να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας.

Στην GrowSmart Solutions, πιστεύουμε ότι ο καθένας από εμάς είναι ικανός να επιτύχει τις βαθύτερες επιθυμίες του – αλλά μερικές φορές, χρειάζεται λίγη επιπλέον βοήθεια για να φτάσουμε εκεί. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προσφέρουμε υπηρεσίες Life Coaching και NLP για να σας βοηθήσουμε να φτάσετε στο επόμενο βήμα στο ταξίδι σας.

Το Life Coaching μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις συμπεριφορές και τις πεποιθήσεις που σας κρατούν πίσω, ενώ το NLP λειτουργεί αλλάζοντας τα μοτίβα σκέψης σας μέσω της συζήτησης και της επανάληψης. Ο συνδυασμός αυτών των δύο εργαλείων είναι ιδιαίτερα ισχυρός, επειδή συνεργάζονται για να δημιουργήσουν μόνιμη αλλαγή.

Αν είστε έτοιμοι να ξεπεράσετε ό,τι σας κρατούσε πίσω και να χαράξετε μια νέα πορεία, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!

3 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΜΑΣ

01

Είμαστε ένα one-stop shop.

Προσφέρουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες Προσωπικής & Επαγγελματικής ανάπτυξης, εξειδικευμένη νομική υποστήριξη για επιχειρήσεις, μάρκετινγκ και branding. Μπορούμε να δημιουργήσουμε μια προσαρμοσμένη λύση για εσάς, ανεξάρτητα από τις ανάγκες ή τους στόχους σας.

02

Εστιάζουμε στην ανάπτυξη.

Αυτό σημαίνει την ανάπτυξη των πελατών μας καθώς και τη δική μας. Πιστεύουμε ότι το κλειδί της επιτυχίας για κάθε επιχείρησή είναι η κοινή επιτυχία. Αν πετύχετε εσείς, θα πετύχουμε και εμείς.

03

Είμαστε προσιτοί και αποτελεσματικοί.

Προσφέρουμε κορυφαίες υπηρεσίες σε ένα ευρύ φάσμα τιμών, έτσι ώστε είτε θέλετε να ξεκινήσετε από κάτι μικρό είτε να προχωρήσετε σε κάτι μεγαλύτερο, έχουμε τις επιλογές που θα σας εξυπηρετήσουν.

1
dot
Two mature businessmen using a digital tablet together during a meeting
Πώς λειτουργούμε;

Αναλαμβάνουμε κάθε πρόκληση ως μια ευκαιρία να αποκτήσουμε τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρίες.

Οι τρεις βασικές μας αρχές:

Προσαρμογή:

Προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες σας. Κάθε πελάτης είναι διαφορετικός, οπότε και οι λύσεις μας θα είναι το ίδιο!

Διαφάνεια:

Είμαστε ανοιχτοί και ειλικρινείς σε κάθε στάδιο της συνεργασίας μας, παρέχοντας υποστήριξη και σαφήνεια.

Αποτελέσματικότητα:

Εστιάζουμε στα αποτελέσματα που έχουν σημασία για εσάς. Στόχος μας είναι πάντα να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους στόχους σας.

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε με τις ερωτήσεις και τις ανησυχίες σας. Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα για να μας στείλετε ένα email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό!