Υπεύθυνος Προστασίας

Δεδομένων (DPO)

Για να διασφαλίσετε ότι η επιχείρησή σας συμμορφώνεται με τον ΓΚΠΔ, θα χρειαστείτε έναν υπεύθυνο προστασίας δεδομένων.

Σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ-GDPR), πολλές επιχειρήσεις απαιτούν τις υπηρεσίες ενός Υπεύθυνου Προστασίας Δεδομένων (ΥΠΔ)- Data Protection Officer (DPO). 

Υπηρεσία Υπεύθυνου Προστασίας Δεδομένων (ΥΠΔ-DPO) σε μηνιαία βάση με ελάχιστη περίοδο τους 12 μήνες σε εταιρείες και οργανισμούς. Ο Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων (ΥΠΔ) είναι υπεύθυνος για την παρακολούθηση της συμμόρφωσης με τον Κανονισμό εντός του Οργανισμού.

Πιστοποιημένος ΥΠΔ από την ομάδα μας, θα αναλάβει να ενεργεί ως καταρτισμένος και διαπιστευμένος Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων (ΥΠΔ – DPO), του οργανισμού σας, διασφαλίζοντας την εφαρμογή των προνοιών του και την καθοδήγηση του προσωπικού του οργανισμού στην εκπόνηση ορθών πρακτικών σε σχέση με τον Κανονισμό.

Ο ρόλος του ΥΠΔ είναι συμβουλευτικός. Τα κύρια καθήκοντα του είναι να ενημερώνει τον υπεύθυνο επεξεργασίας για τις υποχρεώσεις του, να παράσχει συμβουλές, εφόσον του ζητηθεί, σχετικά με το πότε και πώς θα πρέπει να διενεργηθεί εκτίμηση των επιπτώσεων της σχεδιαζόμενης πράξης και αποτελεί το σημείο επαφής μεταξύ του Οργανισμού και του Γραφείου του Αρμόδιου Επιτρόπου.

Το ποσό μηνιαίας αμοιβής ΥΠΔ εξαρτάται από τον όγκο των δεδομένων και το μέγεθος της εταιρείας.

Ίσως προσπαθήσατε να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις του ΓΚΠΔ μόνοι σας ή με περιορισμένη εξωτερική βοήθεια και τα καταφέρατε μέχρι στιγμής – αλλά τώρα χρειάζεστε κάποιον που μπορεί να σας βοηθήσει να γεφυρώσετε το κενό. Αφήστε μας να πάμε την υπάρχουσα εφαρμογή σας στο επόμενο επίπεδο. Θα εξετάσουμε τι έχετε κάνει μέχρι στιγμής και θα σας προτείνουμε αλλαγές που μπορούν να σας βάλουν σε τροχιά πλήρους συμμόρφωσης.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

3 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΜΑΣ

01

Είμαστε ένα one-stop shop.

Προσφέρουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες Προσωπικής & Επαγγελματικής ανάπτυξης, εξειδικευμένη νομική υποστήριξη για επιχειρήσεις, μάρκετινγκ και branding. Μπορούμε να δημιουργήσουμε μια προσαρμοσμένη λύση για εσάς, ανεξάρτητα από τις ανάγκες ή τους στόχους σας.

02

Εστιάζουμε στην ανάπτυξη.

Αυτό σημαίνει την ανάπτυξη των πελατών μας καθώς και τη δική μας. Πιστεύουμε ότι το κλειδί της επιτυχίας για κάθε επιχείρησή είναι η κοινή επιτυχία. Αν πετύχετε εσείς, θα πετύχουμε και εμείς.

03

Είμαστε προσιτοί και αποτελεσματικοί.

Προσφέρουμε κορυφαίες υπηρεσίες σε ένα ευρύ φάσμα τιμών, έτσι ώστε είτε θέλετε να ξεκινήσετε από κάτι μικρό είτε να προχωρήσετε σε κάτι μεγαλύτερο, έχουμε τις επιλογές που θα σας εξυπηρετήσουν.

1
dot
Two mature businessmen using a digital tablet together during a meeting
Πώς λειτουργούμε;

Αναλαμβάνουμε κάθε πρόκληση ως μια ευκαιρία να αποκτήσουμε τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρίες.

Οι τρεις βασικές μας αρχές:

Προσαρμογή:

Προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες σας. Κάθε πελάτης είναι διαφορετικός, οπότε και οι λύσεις μας θα είναι το ίδιο!

Διαφάνεια:

Είμαστε ανοιχτοί και ειλικρινείς σε κάθε στάδιο της συνεργασίας μας, παρέχοντας υποστήριξη και σαφήνεια.

Αποτελέσματικότητα:

Εστιάζουμε στα αποτελέσματα που έχουν σημασία για εσάς. Στόχος μας είναι πάντα να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους στόχους σας.

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε με τις ερωτήσεις και τις ανησυχίες σας. Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα για να μας στείλετε ένα email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό!