Πνευματική

Ιδιοκτησία ©

Με τα πνευματικά δικαιώματα, μπορείτε να αποτρέψετε άλλους από το να κερδίσουν χρήματα από την πνευματική σας ιδιοκτησία.

Η προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων είναι απαραίτητη εάν θέλετε να διασφαλίσετε ότι άλλοι δεν θα επωφεληθούν από την πρωτότυπη, δημιουργική και πνευματική σας δημιουργία.

Αν και τα πνευματικά δικαιώματα μπορεί να φαίνονται ως η απλούστερη μορφή πνευματικής ιδιοκτησίας που δεν απαιτεί καταχώριση σε αντίθεση με τα εμπορικά σήματα, το δίκαιο περί πνευματικών δικαιωμάτων μπορεί να είναι εξαιρετικά περίπλοκο.

Στην GrowSmart Solutions, μπορούμε να σας βοηθήσουμε άμεσα με θέματα που αφορούν τα πνευματικά σας δικαιώματα. Από την επιβολή των πνευματικών σας δικαιωμάτων μέχρι τη δημιουργία αδειών εκμετάλλευσης των έργων σας με πνευματικά δικαιώματα.

Μπορούμε να σας παρέχουμε συμβουλές σχετικά με την ιδιοκτησία πνευματικών δικαιωμάτων, την παραβίαση και τη δίκαιη χρήση. Μπορούμε επίσης να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε τα πνευματικά δικαιώματα με τρίτους.

Η ομάδα μας θα συνεργαστεί στενά μαζί σας από την αρχή για να διασφαλίσει ότι κατανοείτε τις διαθέσιμες επιλογές για την προστασία των δικαιωμάτων σας με τον πιο οικονομικά αποδοτικό τρόπο για τη συγκεκριμένη περίπτωσή σας. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας περιγράψουμε αναλυτικά τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας προσφέρουμε, καθώς και το σχετικό κόστος.

3 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΜΑΣ

01

Είμαστε ένα one-stop shop.

Προσφέρουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες Προσωπικής & Επαγγελματικής ανάπτυξης, εξειδικευμένη νομική υποστήριξη για επιχειρήσεις, μάρκετινγκ και branding. Μπορούμε να δημιουργήσουμε μια προσαρμοσμένη λύση για εσάς, ανεξάρτητα από τις ανάγκες ή τους στόχους σας.

02

Εστιάζουμε στην ανάπτυξη.

Αυτό σημαίνει την ανάπτυξη των πελατών μας καθώς και τη δική μας. Πιστεύουμε ότι το κλειδί της επιτυχίας για κάθε επιχείρησή είναι η κοινή επιτυχία. Αν πετύχετε εσείς, θα πετύχουμε και εμείς.

03

Είμαστε προσιτοί και αποτελεσματικοί.

Προσφέρουμε κορυφαίες υπηρεσίες σε ένα ευρύ φάσμα τιμών, έτσι ώστε είτε θέλετε να ξεκινήσετε από κάτι μικρό είτε να προχωρήσετε σε κάτι μεγαλύτερο, έχουμε τις επιλογές που θα σας εξυπηρετήσουν.

1
dot
Two mature businessmen using a digital tablet together during a meeting
Πώς λειτουργούμε;

Αναλαμβάνουμε κάθε πρόκληση ως μια ευκαιρία να αποκτήσουμε τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρίες.

Οι τρεις βασικές μας αρχές:

Προσαρμογή:

Προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες σας. Κάθε πελάτης είναι διαφορετικός, οπότε και οι λύσεις μας θα είναι το ίδιο!

Διαφάνεια:

Είμαστε ανοιχτοί και ειλικρινείς σε κάθε στάδιο της συνεργασίας μας, παρέχοντας υποστήριξη και σαφήνεια.

Αποτελέσματικότητα:

Εστιάζουμε στα αποτελέσματα που έχουν σημασία για εσάς. Στόχος μας είναι πάντα να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους στόχους σας.

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε με τις ερωτήσεις και τις ανησυχίες σας. Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα για να μας στείλετε ένα email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό!