Σύσταση Εταιρειών

Το πρώτο βήμα για την έναρξη της επιχείρησης σας είναι μεγάλο. Σας αξίζει μια ομάδα που μπορεί να σας βοηθήσει να το κάνετε.

Η έναρξη της δικής σας επιχείρησης μπορεί να είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά βήματα που κάνετε στην επαγγελματική σας ζωή.

Οι συνεργάτες μας στην GrowSmart Solutions θα σας παράσχουν όλη τη νομική υποστήριξη για να κάνετε όλα τα απαραίτητα βήματα που απαιτούνται για την ίδρυση της επιχείρησής σας στην Κύπρο. Σε στενή συνεργασία με άλλους ειδικούς, θα φροντίσουμε για όλες τις αρχικές και τρέχουσες λειτουργικές και νομικές ανάγκες, επιτρέποντάς σας να επικεντρωθείτε στην επιδίωξη των εμπορικών σας στόχων.

Από την αρχή, θα σας συμβουλεύσουμε σχετικά με την κατάλληλη νομική οντότητα για την επιχείρησή σας. Στη συνέχεια, οι συνεργάτες μας θα σας βοηθήσουν με την αναθεώρηση και τη σύνταξη συμφωνιών μετόχων ή εταιρικών σχέσεων, καθώς και με τη σύνταξη και παροχή συμβουλών σχετικά με εξατομικευμένους όρους και προϋποθέσεις προσαρμοσμένους για την επιχείρησή σας, μαζί με εμπορικές συμβάσεις και συμφωνίες διευθυντών, μεταξύ άλλων σημαντικών εγγράφων εμπορικού σχηματισμού.

Φυσικά, το ξεκίνημα μιας νέας επιχείρησης είναι από μόνο του αρκετά συναρπαστικό, αλλά πιστεύουμε ότι είναι ακόμη πιο συναρπαστικό όταν έχετε πίσω σας μια ομάδα ανθρώπων που σας στηρίζει. Περιμένουμε να ακούσουμε από εσάς.

3 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΜΑΣ

01

Είμαστε ένα one-stop shop.

Προσφέρουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες Προσωπικής & Επαγγελματικής ανάπτυξης, εξειδικευμένη νομική υποστήριξη για επιχειρήσεις, μάρκετινγκ και branding. Μπορούμε να δημιουργήσουμε μια προσαρμοσμένη λύση για εσάς, ανεξάρτητα από τις ανάγκες ή τους στόχους σας.

02

Εστιάζουμε στην ανάπτυξη.

Αυτό σημαίνει την ανάπτυξη των πελατών μας καθώς και τη δική μας. Πιστεύουμε ότι το κλειδί της επιτυχίας για κάθε επιχείρησή είναι η κοινή επιτυχία. Αν πετύχετε εσείς, θα πετύχουμε και εμείς.

03

Είμαστε προσιτοί και αποτελεσματικοί.

Προσφέρουμε κορυφαίες υπηρεσίες σε ένα ευρύ φάσμα τιμών, έτσι ώστε είτε θέλετε να ξεκινήσετε από κάτι μικρό είτε να προχωρήσετε σε κάτι μεγαλύτερο, έχουμε τις επιλογές που θα σας εξυπηρετήσουν.

1
dot
Two mature businessmen using a digital tablet together during a meeting
Πώς λειτουργούμε;

Αναλαμβάνουμε κάθε πρόκληση ως μια ευκαιρία να αποκτήσουμε τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρίες.

Οι τρεις βασικές μας αρχές:

Προσαρμογή:

Προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες σας. Κάθε πελάτης είναι διαφορετικός, οπότε και οι λύσεις μας θα είναι το ίδιο!

Διαφάνεια:

Είμαστε ανοιχτοί και ειλικρινείς σε κάθε στάδιο της συνεργασίας μας, παρέχοντας υποστήριξη και σαφήνεια.

Αποτελέσματικότητα:

Εστιάζουμε στα αποτελέσματα που έχουν σημασία για εσάς. Στόχος μας είναι πάντα να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους στόχους σας.

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε με τις ερωτήσεις και τις ανησυχίες σας. Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα για να μας στείλετε ένα email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό!