Ποιοι Είμαστε

Πείτε αντίο στην αμφιβολία, την αβεβαιότητα και το φόβο. Πείτε γεια σε αυτό που πραγματικά θέλετε να είστε!

Είμαστε αφοσιωμένοι στην ανάπτυξη, όπως ακριβώς υποδηλώνει και το όνομά μας. Πιστεύουμε ότι οι πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις είναι εκείνες που αγκαλιάζουν την αλλαγή και βλέπουν τις ευκαιρίες βελτίωσης που προκύπτουν. Ομοίως, πιστεύουμε ότι τα άτομα που εξελίσσονται και αναπτύσσονται, αναπτύσσουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για να επιτύχουν τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική τους ζωή.

Στην GrowSmart Solutions, πιστεύουμε ότι η προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη ξεκινά από εσάς. Δεν έχει σημασία πόσοι άλλοι άνθρωποι θέλουν να σας δουν να πετυχαίνετε – αυτό είναι το εύκολο μέρος. Η πραγματική πρόκληση είναι να ξεπεράσετε τις δικές σας αμφιβολίες, να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας και να κάνετε τα απαραίτητα βήματα για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Στοχεύουμε να εξοπλίσουμε τους πελάτες μας με τα εργαλεία που χρειάζονται για να επιτύχουν πρωτοφανή επιτυχία. Είτε πρόκειται για την επιχείρησή σας είτε για τη ζωή σας, ήρθε η ώρα να αναπτυχθείτε έξυπνα!

Downloader.la 625d64a8adb79

Ιλιάνα Κέλη Γεωργίου (LLB-LLM, CIPP/E, PDPF PFPP Exin.)
Δικηγόρος – Νομικός Σύμβουλος, Πιστοποιημένος DPO, Σύμβουλος GDPR, Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής ΑναΔ

Η Ιλιάνα Κέλη-Γεωργίου είναι Νομικός και  δραστηριοποιείται στους τομείς του Διοικητικού Δικαίου της Τεχνολογίας και της Πληροφόρησης και ζητημάτων που αφορούν στην εν γένει εφαρμογή του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων.

Η κ. Γεωργίου αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στην Ελλάδα. Έλαβε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα (LLM) από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου 2013, με αντικείμενο το Ευρωπαϊκό και Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο (LLM in International and European Business Law). Είναι επίσης ειδικευμένη σε θέματα Communication and Management (Diploma in Communication and Management, 2020).

Είναι μέλος του Παγκυπρίου Δικηγορικού Συλλόγου και του Δικηγορικού Συλλόγου Πάφου. To 2018 έλαβε πιστοποίηση ως Certified Data Protection Professional από το κορυφαίο ανεξάρτητο ινστιτούτο εξέτασης και πιστοποίησης EXIN https://www.exin.com/.

Από το 2018 είναι μέλος του IAPP -International Association of Privacy Professionals, https://iapp.org/ και από το 2019 μέλος της Homo Digitalis  https://www.homodigitalis.gr/ και της EADPP – European Association of Data Protection Professionals https://www.eadpp.eu/

Το 2020 έλαβε την πιστοποίηση CIPP/e ως Certified Information Privacy Professional/Europe του IAPP -International Association of Privacy Professionals, https://iapp.org/ .

Είναι ιδρυτικό μέλος και Διευθυντής της GrowSmart Solutions, Νομικός Σύμβουλος και Υπεύθυνη Προστασίας Δεδομένων σε ιδιωτικό Πανεπιστήμιο.

Θεόφιλος Γεωργίου (BA, MSc, SMACCPH, MABNLP)
Σύμβουλος Προσωπικής & Επαγγελματικής Ανάπτυξης.

Ο Θεόφιλος Γεωργίου είναι σύμβουλος Προσωπικής & Επαγγελματικής ανάπτυξης.

Ολοκλήρωσε το πρώτο του πτυχίο στην Διοίκηση Επιχειρήσεων στο University of Portsmouth στο Ηνωμένο Βασίλειο και ακολούθησε με μεταπτυχιακό στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία στο Manchester Metropolitan University. Εμβαθύνοντας στο κομμάτι της επικοινωνίας ήρθε σε επαφή με το Coaching όπου και ξεκίνησε ταυτόχρονα με τις σπουδές του να καταρτίζετε ως Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης (Life Coach) και Σύμβουλος Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (NLP Practitioner) έχοντας τη δυνατότητα να συμμετάσχει και να κατευθύνει συνεδρίες γύρω από ποίκιλα θέματα όπως τοξικές σχέσεις, επίτευξη στόχων και παρακίνηση, διαχείριση αλλαγών και άλλα.

Έπειτα, προχώρησε με ένα δεύτερο μεταπτυχιακό στην Συμβουλευτική και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό στο Ευρωπαικό Πανεπιστήμιο Κύπρου καθώς και πιστοποίηση για τη χορήγηση του «Ariston Candidates» – Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού σε εφήβους αλλά και ενήλικες.

Σήμερα, ο Θεόφιλος είναι Έγκριτο μέλος (Senior Member) και πιστοποιημένος επόπτης του Συλλόγου Πιστοποιημένων συμβούλων, coaches, ψυχοθεραπευτών και υποθεραπευτών (ACCPH), και μέλος του Αμερικανικού συλλόγου Νευρογλωσσίκου Προγραμμάτισμου (ABNLP) σε επίπεδο Master Practitioner.

Παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες Προσωπικής & Επαγγελματικής Ανάπτυξης καθώς και υπηρεσίες Digital Marketing και Branding.

Downloader.la 625d6adf8bf5a
dot
Two mature businessmen using a digital tablet together during a meeting
Πώς λειτουργούμε;

Αναλαμβάνουμε κάθε πρόκληση ως μια ευκαιρία να αποκτήσουμε τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρίες.

Οι τρεις βασικές μας αρχές:

Προσαρμογή:

Προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες σας. Κάθε πελάτης είναι διαφορετικός, οπότε και οι λύσεις μας θα είναι το ίδιο!

Διαφάνεια:

Είμαστε ανοιχτοί και ειλικρινείς σε κάθε στάδιο της συνεργασίας μας, παρέχοντας υποστήριξη και σαφήνεια.

Αποτελέσματικότητα:

Εστιάζουμε στα αποτελέσματα που έχουν σημασία για εσάς. Στόχος μας είναι πάντα να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους στόχους σας.

Δείτε τι λένε οι πελάτες μας!

Είμαστε υπερήφανοι για το γεγονός ότι ζητάμε ανατροφοδότηση από κάθε πελάτη. Είναι μέρος της φιλοσοφίας μας για συνεχή βελτίωση. Δείτε τι έχουν να πουν!

Πολύ ενδιαφέρον και βοηθητικό το σεμινάριο για τα προσωπικά δεδομένα. Ιλιάνα μου σε ευχαριστώ. Έμαθα πάρα πολλά τα οποία σίγουρα θα βοηθήσουν την επιχείρηση μου. You are the best. Highly recommended.

Screenshot 20220320 012810 Facebook
Ήβη Φλεβοτομά Ιδιοκτήτρια Ινστιτούτου Αισθητικής

Theofilos is an outstanding professional. I know him since 2017. He has worked with me on various projects for my businesses in Asia, and he always goes above and beyond to ensure we are happy with the end product. Theofilos is also a great person to work with, because he offers constructive criticism as well as praise when it’s due. I would definitely recommend him to anyone seeking a true professional to work with!

king kaung
Simon Kaung Business Owner

Βρήκα αρκετά ενημερωτικό και χρήσιμο το σεμινάριο "Ο ΓΚΠΔ στις επιχειρήσεις" που παρουσίασε η Ιλιάνα Κέλη.

Screenshot 20220320 174525 Viber
Γεωργία Γεωργίου Ιδιοκτήτρια MeYeOPTIX

Έχω συνεργαστεί με τον Θεόφιλο Γεωργίου σε διάφορα έργα, όπως μάρκετινγκ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, branding και σχεδιασμό ιστοσελίδων. Ο Θεόφιλος είναι ένα πολύ δημιουργικό και ταλαντούχο άτομο. Είναι εξαιρετικά συνεργάσιμος, εξυπηρετικός και ενημερωμένος. Η δουλειά του είναι πάντα κατατοπιστική και καλά οργανωμένη. Κάνει τα πάντα για να διασφαλίσει ότι θα πάρετε αυτό που χρειάζεστε. Θα τον συνιστούσα ανεπιφύλακτα για οποιοδήποτε έργο.

255793500 129271499480893 6983035778039331931 n
Μαρίνα Χαντίτ Σχολική/Εκπαιδευτική Ψυχολόγος

Είμαι πλήρως ικανοποιημένος από τις γνώσεις που έλαβα από το σεμινάριο για το GDPR. Η Ιλιάνα είναι αξιόλογη εκπαιδεύτρια.

273784968 3250269725192826 3824522080573903954 n
Χρήστος Γεωργίου Ιδιωτικός Υπάλληλος

    Επικοινωνήστε Μαζί Μας

    Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε με τις ερωτήσεις και τις ανησυχίες σας. Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα για να μας στείλετε ένα email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό!